На "Галицькій дефіляді" "билися" румунська й карпатська кухні
Понад дві сотні гостей кулінарного фесту нагодували румунськими і карпатськими стравами на "Галицькій дефіляді"
У Тернополі відгомонів кулінарний фестиваль "Галицька дефіляда", передає Depo.Тернопіль з посиланням на 20 хвилин.
Готували традиційну румунську страву "токаніцца" та карпатський банош.
Кухарі приготували по 200 порцій страв і роздали їх тернополянам. Тернополяни та гості міста з нетерпінням чекали на страви, вони з обох боків обступили кухарів.
Переможця Коли тернополяни скуштували страви, організатори оголосили, що перемогла дружба, тому що смаки розділились порівну.
Нагадаємо, етно-гастрономічний фестиваль тривав упродовж трьох днів.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль